Raspisan natječaj za sportsku fotografiju

Raspisan je natječaj za sudjelovanje na izložbi sportske fotografije “Odlučujući trenutak – 2014”
Savez sportova Istarske županije je zajedno sa Zajednicom sportova Primorsko – Goranske županije i Sportskom zajednicom Obalno kraške regije iz Slovenije raspisao natječaj za sudjelovanje na izložbi sportske fotografije “Odlučujući trenutak – 2014”. Natječaj je otvoren do 04. studenog a tekst natječaja se može naći na stranici Saveza “Obavijesti i događanja”.

Na natječaju mogu sudjelovati i amaterski i profesionalni fotografi a jedan autor može sudjelovati s negraničenim brojem fotografija ali s najviše 3 fotografije iz jednog sporta. Fotografije moraju biti snimljene u 2014. godini i to samo na sportskim borilištima Istarske županije , Primorsko goranske županije i Obalno kraške regije.

Fotografije se mogu dostaviti u digitalnom obliku poštom ili osobno na adresu jedne od Zajednica ili putem online obrasca (http://www.sport-pgz.hr/natjecaj/natjecaj.php).

Po zatvaranju natječaja sve pristigle fotografije pregledati će Prosudbeno povjerenstvo formirano od struke i organizatora. Povjerenstvo će odabrati 50 – tak najboljih fotografija te ih pripremiti za izložbu koja će se održati u Istri u toku prosinca 2014. godine. Najbolje fotografije (1. , 2. i 3. mjesto) će biti novčano nagrađene a tri najbolje fotografije autora mlađih od 21 godinu dobiti će prigodne poklone.