Kamp Judo saveza Istarske županije

U organizaciji Judo saveza Istarske županije u Puli u vremenu od 03 -10.12.2018. godine održan  je Judo Kamp  na kampu  je prisustvovalo oko 245 judaša i judašica  iz Istarskih klubova ( Istarski borac, Pulafit,Randori – Pula , Uchimata – Rovinj i Ippon i Meto Labin te Istra Poreč .
Gosti i sparing partneri zadnja tri dana judo kampa prisustvovali su članovi kadetske reprezentacije Hrvatske te klubovi iz Trsta i Ljubljane .

Stručnim dijelom judo kampa provodio se pod vodstvom Shun Kondo trener iz Japana te trenera Hrvatske muške reprezentacije Deana Ilića , uz asistenciju trenera iz klubova koji su nazočili judo kampu .

Judo kamp je tradicionalan i organizira se svake godine te služi za edukaciju mladim i nadarenim sportašima rođenih 2007 – 2001 godine ( dječaci i djevojčice te mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te kadeti ) , mladi  kroz treninge nauče nove tehnike i polako se educiraju za zahtjevnije vidove judo treninga te natjecanja.

Treninzi su se odvijali dva puta dnevno u trajanju od dva sata i to sat tehnike i sat vremena borbe .

Nakon održanog judo kampa županijska selekcija u judu nastupit će na međunarodnom turniru koji se održao u Trstu – Italia 16.12.2018. godine

TAJNIK JSIŽ:
Anto Prgomet, mag. iur.

Leave a Reply