Započinje dopunski upisni rok

Dopunski upisni rok na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera
Dopunski upisni rok na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera je od 01. do 05. rujna a prijemni ispit će se održati 10. rujna u Zagrebu.

Postupak upisa je slijedeći:
1. Izvršiti prijavu putem interneta na adresi www.postani-student.hr. Bitno je kod tog prijavljivanja ne tražiti nikakav studij u Puli već samo Kineziološki fakultet u Zagrebu – Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera.

2. Oni studenti koji su srednjuškolu završili u školskoj godini 2008/09 ili ranije trebaju kopije svjedodbi od 1. do 4. razreda , kopiju završne svjedodžbe i kopiju domovnice ovjeriti kod javnog bilježnika i poslati na adresu: Agencija za znanost i viskoškolsko obrazovanje , Zagreb , Donje Svetice 38.

3. Ispuniti Prijavu za razredbeni ispit – Obrazac C (može se naći na stranicama Kineziološkog fakulteta) te je vratiti osobno , faksom ili mailom u Savez sportova Istarske županije. Najbolje bi bilo doći u Savez i prijavu ispuniti na licu mjesta jer ćete tada moći dobiti i sve obrasce potrebne za liječnički pregled.

Prijemni ispit će biti 10. rujna u Zagrebu na Kineziološkom fakultetu. Na prijemni ispit sa sobom treba donijeti:
– osobnu iskaznicu
– kupaće gaćice (kostim)
– sportsku opremu (tenisice , majicu , kratke hlačice)
– ispunjen i potpisan anamnestički upitnik
– ispunjenu izjavu
– od liječnika ovjeren zdravstveni list sa potrebnim prilozima
– kopiju uplatnice od 500 kuna

Zdravstveni pregled treba napraviti kod liječnika medicine rada i sporta a potrebne obrasce za to (anamnestički list , izjava i zdravstveni list) se mogu naći na stranicama Kineziološkog fakulteta ili se mogu preuzeti u Savezu sportova Istarske županije ili se mogu dobiti mailom ukoliko se to i mailom zatraži.

Uplatnicu od 500 kuna izvršiti:
– u korist: Kineziološki fakultet Zagreb
– žiro račun: HR76 2500009 1101232805
– poziv na broj: 07-71-1
– svrha uplate: troškovi razredbenog ispita