Započinje dopunski upisni rok

Započinje dopunski upisni rok

Dopunski upisni rok na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera
Dopunski upisni rok na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera je od 01. do 05. rujna a prijemni ispit će se održati 10. rujna u Zagrebu.

Postupak upisa je slijedeći:
1. Izvršiti prijavu putem interneta na adresi www.postani-student.hr. Bitno je kod tog prijavljivanja ne tražiti nikakav studij u Puli već samo Kineziološki fakultet u Zagrebu – Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera.

2. Oni studenti koji su srednjuškolu završili u školskoj godini 2008/09 ili ranije trebaju kopije svjedodbi od 1. do 4. razreda , kopiju završne svjedodžbe i kopiju domovnice ovjeriti kod javnog bilježnika i poslati na adresu: Agencija za znanost i viskoškolsko obrazovanje , Zagreb , Donje Svetice 38.

3. Ispuniti Prijavu za razredbeni ispit – Obrazac C (može se naći na stranicama Kineziološkog fakulteta) te je vratiti osobno , faksom ili mailom u Savez sportova Istarske županije. Najbolje bi bilo doći u Savez i prijavu ispuniti na licu mjesta jer ćete tada moći dobiti i sve obrasce potrebne za liječnički pregled.

Prijemni ispit će biti 10. rujna u Zagrebu na Kineziološkom fakultetu. Na prijemni ispit sa sobom treba donijeti:
– osobnu iskaznicu
– kupaće gaćice (kostim)
– sportsku opremu (tenisice , majicu , kratke hlačice)
– ispunjen i potpisan anamnestički upitnik
– ispunjenu izjavu
– od liječnika ovjeren zdravstveni list sa potrebnim prilozima
– kopiju uplatnice od 500 kuna

Zdravstveni pregled treba napraviti kod liječnika medicine rada i sporta a potrebne obrasce za to (anamnestički list , izjava i zdravstveni list) se mogu naći na stranicama Kineziološkog fakulteta ili se mogu preuzeti u Savezu sportova Istarske županije ili se mogu dobiti mailom ukoliko se to i mailom zatraži.

Uplatnicu od 500 kuna izvršiti:
– u korist: Kineziološki fakultet Zagreb
– žiro račun: HR76 2500009 1101232805
– poziv na broj: 07-71-1
– svrha uplate: troškovi razredbenog ispita