Raspisan natječaj za studij izobrazbe trenera u Zagrebu

Kineziološki fakultet u Zagrebu raspisao je natječaj za upis studenata na stručni studij za izobrazbu trenera

Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu raspisao jeNatječaj za upis studenta na stručni studij za izobrazbu trenera u akademskoj godini 2013/14. Stručni studij za izobrazbu trenera ove će se dodine po prvi puta moći upisati i kao redoviti studij. Studij traje 3 godine a na redoviti studij će se moći upisati 50 studenata dok će se na izvanrednom studiju upisati 250 studenata. Upisati se mogu slijedeća studijaka usmjerenja: fitness , kondicijska priprema sportaša , sportska rekreacija i razni sportovi.

VAŽNO: Ako se iz Istarske i Primorsko – goranske županije na izvanredni studij upiše 50 ili više studenata nastava općih semestara (prvi , treći i peti) održati će se u Rijeci.

Tekstnatječaja može se naći na stranici OBAVIJESTI I DOGAĐANJA. Sve ostale inforamacije kao i obrasce vezane uz prijavu i liječničke preglede mogu se preuzeti na internetskim stranicama SCIT – a (http://oit.kif.hr/pages/upis-u-akad.-2013.14-godinu/stručni-studij-zagreb-2013.14.php). U slučaju potrebe za dopunskim informacijamaobratiti se tajnici Ivani Degirmendžić na telefo 01 365 86 23 ili putem elektroničke pošte oit(at)kif.hr.

VAŽNO: Nova generacija studenata u Puli se neće upisivati prije akademaske godine 2014/2015.